prInGenius bezorgt je een trip van de jaren ’80 tot vandaag in een stomende show die voorbijvliegt als een sneltrein. Wat je vandaag op de radio hoort, kan morgen al in de set verwerkt zijn. Hun uitgebreid repertoire gaat van dansbare pop tot snedige rock, voor ieder wat wils dus. Ondertussen staat de band meer dan 20 jaar (!) samen op de planken en hebben ze een ijzersterke live reputatie uitgebouwd. Met meer dan 300 optredens op hun palmares behoren ze zonder twijfel tot de top van Belgische coverbands met referenties als Marktrock en Genk-on-stage. Wie een avond stevig uit de bol wil gaan moet niet verder zoeken.

Kortom, de show geeft een overzicht van de meest aanstekelijke hits uit de jaren ’80, ’90 en het nieuwe millenium: Pop, rock maar vooral veel ambiance op en rond het podium.

(download bandfoto’s)

InGenius is:

vox   Jeroen Van Ham

drums   Mattias Vermeulen

guitar   Gijs Van Lombeek

bass   Bart Selhorst

“Jullie waren super.Dansvloer vol en ongelooflijk hoe jullie opbouwde tot het laatste nummer. Nen dikke merci namens de hele organisatie”
Joel (Okkeziel bruist), Nederokkerzeel
“Prachtige avond ! We ontvingen enorm veel complimenten over jullie na afloop.”
Lore en Thijs, Trouwfeest
“Anderhalf uur vloog voorbij, knappe opbouw, goeie keuzes, prima riffs en wellicht een van de weinige bands die ‘Zeg eens meisje’ op dezelfde setlist heeft als Basket Case (Green Day) of Whole Lotta Rosie!”
Koen Van den Daele, via facebook
“Bedankt voor het geweldige optreden dat jullie gaven ! Iedereen was laaiend enthousiast !! En het feestje is inderdaad nog doorgegaan tot in de vroege uurtjes ;-)”
Annelies Adriansens, Deinze
“Fantastische show op onze jaarlijkse Tonzentfeesten van JK Tonzent! Bijna 2 uur lang wisten jullie het publiek te entertainen met geweldige covers. Topband, geweldige muzikanten!”
Lukas Schillebeeckx, Sterrebeek
“Zalige ambiance, de 2 uur zijn voorbij gevlogen!””
Hans Kerkhofs, Praesidium LBK
“We waren vrijdagavond voor, tijdens en na de fuif happy, happy, happy en zijn ook nu nog steeds happy, happy, happy !
Niets anders dan positieve reacties krijgen we te horen en te lezen, en vooral over die band :-)”
Guy Boone, Surfclub Deinze
“Hallo jongens van Ingenius; wij hebben enorm genoten van jullie optreden op ons trouwfeest. Van iedereen hebben we goeie reacties gekregen. Jullie hadden de zaal mee vanaf het eerste nummer !!”
Elke, Leuven
“Super optreden in Beigem. Dikke proficiat!”
Koen, Beigem
“Wij hebben gisteren erg genoten van het optreden. Lang geleden dat we nog eens zo een originele coverband hebben gezien. Jullie steken er met kop en schouders bovenuit !!”
Anne Demeester, Mol
“Ge hebt daar een goeie lap gegeven op marktrock!”
J. Louredo, Gent
“We hebben 2018 goed ingezet dankzij jullie ! Het was een zeer super feestje op de nieuwjaarsdrink in Mortsel dit jaar.”
Claudine Verhoft, Mortsel
“Ons bedrijfsfeest was dit jaar een absolute topper, mede dankzij jullie. bedankt mannen”
Eric Declerck, Hasselt